Nieuwe kledingzaak in Elzaspassage (Opening Soon)

Foto: Lara Mode

Binnenkort krijgt de eigenaar de sleutel en na het inrichten zal LARA MODE haar deuren openen in de Elzaspassage, de kledingzaak komt waar voorheen Benetton en Four Sisters gezeten heeft.

Lara Mode opent hiermee het achtste filiaal van de kledingketen, zij hebben al 3 vestigingen in Rotterdam, 1 in Delft, 1 in Pijnacker, 1 in Leiden en 1 in Zwijndrecht. De Elzaspassage heeft met Lara Mode haar overdekte centrum weer bijna helemaal bezet, er zijn nog 2 units die leeg staan, maar hier zijn ze ook al druk over aan het onderhandelingen.

Over Lara Mode
Lara mode is een aantal jaar geleden opgericht, de eerste vestiging is gevestigd in het centrum van Delft. Na een tijd is er een nieuwe vestiging erbij gekomen, te weten in Beverwaard ( Rotterdam-Zuid ) In de zomer van 2008 is er een nieuwe vestiging geopend in Rotterdam Noord. In de loop van 2010 heeft Lara mode haar deuren mogen openen voor het grote publiek van Zuidplein.

Winkelformule
Lara mode is een eigentijdse winkelformule in damesmode. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding en trendy items. De dadelijk acht Lara mode vestigingen bevinden zich op drukbezochte winkel locaties in kleinere plaatsen en stadswijkwinkelcentra´s in Nederland. Hiermee brengt Lara mode de nieuwste modetrends voor iedereen heel dichtbij.
De formule is actief op het gebied van marketing en communicatie naast haar website en voor elke vestiging een eigen facebookpagina waar veel dames zich aangemeld hebben en zo up to date blijven van de laatste trends en collecties van Lara mode. Een aantal keer per jaar worden er Huis-aan-Huis folders verspreid in de stad en de wijken waarin de filialen zich bevinden.

De vaste klanten, houders van de zogenaamde Lara mode `Members Card´ krijgen daarnaast regelmatig persoonlijke post. Daarin worden zij exclusief op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld speciale koopavonden, de nieuwste collectie, trends, kleine attenties én bijzondere aanbiedingen. Tevens kunnen zij twee dagen voor de uitverkoop, de producten kopen voordat deze aanbieding ook voor het grote publiek toegankelijk is.

Opening Soon!!!