Zowel de B1 als C1 van Rood-Wit ’62 zijn kampioen geworden

Foto: C1 Rood wit '62

Na vorig seizoen het kampioenschap net misgelopen te hebben is het Rood Wit C1 dit seizoen wel gelukt om kampioen te worden in de 3e divisie landelijk. Door dit kampioenschap promoveren zij naar de 2e divisie landelijk en zullen gaan voetballen tegen verenigingen met naam in het Nederlands voetbal.

Rood Wit B1 is kampioen geworden in de hoofdklasse en promoveert daardoor naar de nieuw te creëren 4e divisie landelijk. Voor de technische staf van de vereniging is dit de kers op de taart en het bewijs dat de vereniging op de goede weg is met het jeugdbeleidsplan.

Over s.v. Rood-Wit ’62

s.v. Rood-Wit ’62 is een gezonde en ambitieuze voetbalvereniging in de Helmondse wijk Rijpelberg met zo’n 800 leden. Binnen de vereniging staat primair de beoefening van de voetbalsport centraal, voor zowel junioren (jongens en meisjes van 5 t/m 18 jaar) als senioren (dames en heren). De vereniging heeft een actief bestuur en heeft momenteel 44 teams, bestaande uit 35 jeugdteams, waarvan 1 meisjesteams, 1 Fun Play team en 1 kabouterteam en verder 6 seniorenteams en 1 Damesteam. Het 1e team van s.v. Rood-Wit 62 speelt in de tweede klasse van het district Zuid II.

Daarnaast is s.v. Rood-Wit ’62 de derde grootste sportvereniging binnen Helmond, en behoort het met haar grote en succesvolle jeugdafdeling tot de grootste voetbalverenigingen in de regio.

2015 FotoB1 kampioen 1

foto : B1 Rood Wit ’62