Helmondse kermis heeft de spectaculaire “The Tower”

Foto: Helmond.nl

De spectaculaire attractie ‘The Tower’, met 90 meter de hoogste attractie van Nederland, komt vijf van de zeven dagen naar de Helmondse Zomerkermis.

De attractie is van vrijdagmiddag 10 juli 13.00 uur tot en met woensdagnacht 15 juli 01.00 uur in gebruik. De attractie staat eerst op de kermis in Best en daarna op de kermis in Tilburg. De organisatie van de Helmondse zomerkermis is erin geslaagd om deze topattractie daar tussenin voor vijf dagen naar Helmond te halen.

The Tower is een 90 meter hoge toren, die uniek is in zijn soort. Het draaiende effect en de vrije val leveren beslist een zeer speciale ervaring op. Maar naast de Tower komen er veel meer spectaculaire attracties naar Helmond. Ook de InversionXXL zal een echte blikvanger zijn en voor het nodige spektakel zorgen. Dit geldt ook voor de BoosterMaxx, Bungee, Supermouse en Jumper. Stuk voor stuk attracties waar een echte kermisliefhebber toch een keer in moet zijn geweest. Een compleet overzicht van alle attracties en het programma van de kermis is te vinden op www.helmondkermis.nl.