Wedstrijd gestaakt door slecht weer

Foto: Helmond Sport.nl

Helmond Sport heeft zaterdagmiddag in het dorpje Terwolde (vlakbij Deventer) slechts 45 minuten kunnen oefenen tegen Go Ahead Eagles, de (zeker voor de zomer) zware storm maakte verder voetballen niet verantwoord.

Bij aanvang was het al erg nat en winderig op het volledig onoverdekte Sportpark Woldermarck, de vierhonderd toeschouwers hadden het zo mogelijk nog zwaarder te verduren dan de 22 spelers. HS kreeg de eerste doelkans (via El Allouchi), daarna kreeg de “thuisclub” de betere mogelijkheden. Rechtsbuiten Elvio van Overbeek (overgekomen van Jong PSV) was tweemaal dreigend, de beste kans was voor de van De Graafschap overgenomen Jerry van Ewijk, doelman Wouter van der Steen had echter een prima reflex in huis.
Pittige overtredingen waren er ook, scheidsrechter Gerrits zag zich genoodzaakt om Sander Duits een gele kaart te geven, en toen hij een paar minuten later daar nog over aan het klagen was, kreeg hij zelfs zijn tweede. De Eagles moesten zodoende met een man minder verder, maar na wat “bemiddeling” mocht het team van Dennis Demmers weer een elfde speler opstellen. Er gebeurde tot aan de rust (die dus tevens het einde was) echter niets meer, zonder goals en zonder tweede helft konden beide ploegen weer huiswaarts keren.

bron : Helmond Sport