Kasteeltuinconcert No 5 met Stoot!

Foto: Stoot

Op vrijdagavond 7 augustus vindt het vijfde Kasteeltuinconcert plaats. Gedurende deze avond zorgt Stoot!, bekend van vorig jaar voor een fantastisch optreden. Het kleine groepje bezoekers dat de storm en regen vorig jaar wist te trotseren en ondanks dat ontzettend genoot van het optreden deed de organisatie doen besluiten Stoot! nogmaals uit te nodigen. Kom genieten en beleef deze concertavond samen met familie, vrienden, kennissen en collega’s! De toegang is geheel gratis!

Het vijfde concert uit de reeks van zeven Kasteelconcerten wordt verzorgd door Stoot! Stoot! een bekende van vorig jaar, is misschien wel de beste coverformatie van de nationale popmuziek. Deze energieke band brengt een grote diversiteit aan hits uit de Nederlandse popgeschiedenis, van Meeuwis tot Armin van Buuren, van Kane tot Anouk. Stoot! stond overal en deze avond voor de tweede keer in de Helmondse kasteeltuin: dat wordt meezingen!!

Seizoen boordevol fijne muziek

Na een fantastische vijfde avond, staan ons nog twee concerten boordevol verschillende muziekstijlen te wachten. Zo staat op vrijdag 14 augustus Timbazo op het programma. Een tropisch feest waarbij jazz en salsa met de hoge intensiteit van de Cubaanse Timba versmelt: dat is Timbazo. Dansen, dansen en nog meer dansen! Een wervelende show met een spectaculaire, internationale line-up waaronder drie van de beste salsazangers van Europa: Alberto Caicedo, Nando Vanin en Fabian Nodarse. Voetjes van de vloer, arriba!

  • 14 augustus: Timbazo
  • 21 augustus: André Hazes Tribute
  • Evenemententerrein

De kasteeltuin van Helmond ondergaat op zeven vrijdagavonden in juli en augustus een ware metamorfose. Het terrein wordt feestelijk ingericht met parasols, zitgelegenheden en statafels. Daarnaast is het terrein voorzien van diverse horecapunten en toiletvoorzieningen. Tevens wordt er voor het podium een grote dansvloer neergelegd. Naast dat er gedanst kan worden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gezellig te praten.

Muziek

De kasteeltuin met haar prachtig, verlichte, middeleeuwse kasteel wordt dé ontmoetingsplek voor jong en oud. Beleef zwoele, zomeravonden samen met vrienden, kennissen en collega’s! De muziek start volgens traditie om 20.30 uur en eindigt om 23.00 uur. De horeca is geopend van 19.30 uur tot 23.30 uur. Kinderen kunnen plasticbekertjes verzamelen die op het evenemententerrein liggen. In ruil hiervoor ontvangen ze een leuke gadget. Kijk voor meer informatie, leuke filmpjes en foto’s van de bands op: www.kasteeltuinconcerten.nl.