Café Zeezicht verkocht aan tapas (franchise) keten

Foto: Helmond Nieuws

Dinsdagavond heeft JMP Office, de eigenaar van onder andere Café Zeezicht haar personeel op de hoogte gebracht van de verkoop van Zeezicht en dat aanstaande vrijdag het café voor de laatste maal haar deuren zal gaan openen.

Het café is verkocht aan de franchiseketen ‘t Zusje, zij hebben inmiddels 9 restaurants (Uden, Uden Twin, Cuijk, Venray, Tilburg, Sint-Oedenrode, Oudenbosch, Vlijmen, Raamdonksveer, en na Zaltbommel (oktober) zal Helmond nummer 11 worden. Zeezicht zal een grote verbouwing ondergaan, in het najaar gaat ‘t Zusje haar deuren gaan openen, het nieuwe Helmondse tapasrestaurant zal ook hier een franchiserestaurant worden waar hoogstwaarschijnlijk een Helmondse (horeca)ondernemer aan het roer komt te staan. Kijk hier al naar de menukaart van het ‘t Zusje, zodat je straks precies weet wat je gaat bestellen.

Voor vacatures die bij het nieuwe restaurant zullen komen, check je deze site.

JMP Office heeft na vrijdag 1 zaak minder in het beheer, Café Plaza, De Borrelbar (Steenweg), Frendz en Pannenkoek & Zo vallen nog onder het dak van JMP Office, het pannenkoeken restaurant staat ook al enige tijd in de verkoop, maar hier toonden ondernemers tot op heden weinig interesse in. Volgens JMP Office is Café Zeezicht nog steeds een gezond bedrijf maar door de exploitatie van de Cacaofabriek is er niet voldoende tijd om alle zaken onder controle te houden. Ook loopt het festival seizoen langer door, hierdoor is het steeds lastiger om stappers naar het café te krijgen, elke week is er wel een festival waar veel van de vaste gasten van o.a. café Zeezicht op af gaan.

Wij wensen de toekomstige ondernemer veel succes toe met tapasrestaurant ‘t Zusje.