GEEN Heavy Metal, WEL Heavy drinken tijdens laatste Kasteeltuinconcert

Foto: Helmond Marketing

Vanavond vindt het allerlaatste Kasteeltuinconcert van 2015 plaats. Tijdens deze bijzondere avond komen alle hits van André Hazes voorbij! Geniet van deze mooie zomeravond, een koel drankje en goede muziek. Kom en beleef deze laatste concertavond samen met familie, vrienden, kennissen en collega’s! De toegang  is geheel gratis!

Ode aan André Hazes

Na zes fantastische Kasteeltuinconcerten boordevol muziekstijlen staat ons nog één onvergetelijke avond te wachten! Op vrijdag 21 augustus trapt de band Tilt de avond af waarna alle hits van de nog steeds immens populaire zanger André Hazes voorbij komen. Een fantastische band en Lesley Williams zorgen voor entertainment van topniveau en een onvergetelijke meezingavond. Het allerlaatste Kasteeltuinconcert van 2015 wordt spectaculair afgesloten met een grootse eind show met muziek en prachtig vuurwerk.

Er gingen vandaag via de social media diverse berichten rond dat er een foutje gemaakt zou zijn door Peter-Paul van Meerhoven (van Meerwijk natuurlijk) dat er geen André Hazes op zou gaan treden maar een Heavy Metal band. Iedereen had het er over, maar dit was zoals je van deze fantastische schrijvers gewend bent een actueel item waar ze een twist aan geven. ERMAGGEZONGENWORDEN plaatst vaker van deze berichten waar heel veel Helmonders hard om moeten lachen.

Lees hier het bericht van de jongens achter ERMAGGEZONGENWORDEN…

Helmond Marketing heeft via haar facebook direct laten weten dat het om een grap gaat, zie de onderstaande post.

https://www.facebook.com/Helmondmarketing/posts/1156111937739878

Vuurwerkshow_klein