Lekker vies worden tijdens viespeukendag bij Dierenrijk

Foto: Archieffoto Dierenrijk

Alle smerige kinderen van Nederland opgelet! Op zondag 30 augustus is het weer Viespeukendag bij Dierenrijk. Want één dag in het jaar mogen kinderen toch wel lekker vies worden? Bijvoorbeeld bij het bouwen van een zo hoog mogelijke stapel echte olifantendrollen.

Wie denkt dat het allemaal wel mee zal vallen met de viezigheid tijdens de Viespeukendag 2015 in Dierenrijk zit er goed naast. Want tijdens de speciaal uitgezette speurtocht blijft het niet bij het stapelen van echte olifantendrollen alleen…

Je kunt ook als een zwijn door de modder banjeren, leren spugen als een kameel, graaien in een bak met meelwormen, snottebellen blazen of poep kneden. En zo zijn er nog veel meer vieze activiteiten.

Schuimparty
Doe mee aan alle vieze activiteiten! Zo maak je kans op mooie prijzen zoals een backstage-VIP-bezoek bij de olifanten! One Two Trio brengt een muzikale Viespeukenshow. Aan het eind van de dag kun je jezelf schoon wassen tijdens de schuimparty!

Smeerboel
Het wordt op zondag 30 augustus dus weer een heerlijk middagje ploeteren, smeerboelen en vies doen in Dierenrijk. Trek daarom je oude kleren aan en doe mee met alle smerige spelletjes. Dierenrijk is tijdens de Viespeukendag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend. Kijk hier voor meer informatie.

bron : Dierenrijk