De Kids Fun Day was wederom een succes

Foto: Helmond Nieuws
Afgelopen woensdag 26 augustus was het weer zover, netwerkorganisatie JCI Peelland organiseerde voor de derde keer de Kids Fun Day. Een dag die in het teken staat van kinderen die door financiële omstandigheden vaak niet op vakantie kunnen. De leden van JCI vinden het belangrijk dat ook deze kinderen het nieuwe schooljaar met mooie verhalen kunnen starten.
Ook dit jaar werkte JCI Peelland weer samen met Super Sociaal, de supermarkt voor mensen met een beperkt financieel budget. Na het ophangen van een poster stroomde de aanmeldingen snel binnen. Dit jaar zijn de kinderen de dag gestart bij Downies & Brownies op de markt in Helmond. Daar stonden uiteraard lekkere brownies klaar met een glaasje ranja en de tafels lagen vol met kleurplaten en spelletjes. Rond elf uur vertrok de stoet naar de busjes die weer ter beschikking zijn gesteld door Helmond Sport. Met deze busjes reisde het bonte gezelschap af naar Toverland waar de kinderen een onvergetelijke dag hebben gehad met prachtig weer. Moe maar voldaan zijn de kinderen ’s avonds weer netjes aan hun ouders overgedragen.
JCI Peelland heeft ondernemende leden tot 40 jaar die zich inzetten voor de regio waarin zij wonen en of werken. Zij organiseren projecten zoals de Ouderen Verwen Dag en ook de ondernemersprijs De Koploper van Helmond die begin volgend jaar weer uitgereikt wordt.