Prijzen winnen en genieten van amusement op de koopzondag

Foto: Helmond Nieuws

Aanstaande zondag is het koopzondag en dat gaat in Helmond nooit zomaar voorbij er is op de koopzondagen altijd iets te beleven, zo is er ook aanstaande zondag weer veel amusement en u kunt mooi prijzen winnen.

De winkels zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Blaasfestijn:

Alweer de 10e editie van het Blaasfestijn in het centrum van Helmond. Blaaskapellen uit heel Nederland en zelfs Frankrijk strijden tussen 12.00 en 18.00 uur op verschillende podia om “d’n Gouwen Hellemonder” Iedere kapel mag meerdere keren het publiek verleiden om zich te laten gaan in die typische Blaasfestijnsfeer. Dit jaar krijgt ook de jeugd een podium op de hoek van de Markt en de Veestraat. Daar verzorgt de jeugd van Amicitia en het Helmonds Muziek Corps spetterende optredens. Kijk voor meer informatie www.blaasfestijn.nl

Elzaspassage:

In de Elzaspassage maak je kans op unieke prijzen met de combinatie Cashen, kom, koop en win met een podium met Modeflitsen.

Bewustwording:

Er lopen zondag twee “fietsendieven” rond in het centrum die flyers gaan uitdelen om te wijzen op het de risico’s van fietsdiefstal. Dit zijn acteurs en ze zijn ingehuurd door de gemeente, Politie en Stadswacht maar dan wel voor een serieus thema.