Olifant in Dierenrijk helpt bij huwelijksaanzoek

Foto: Helmond Nieuws

De vriendin van Jeroen Mars uit Raalte is gek van olifanten en hij is gek op haar, vandaar dat Jeroen de liefde van zijn leven afgelopen zondag op een wel heel bijzondere manier ten huwelijk vroeg. Olifant Sibu van Dierenrijk hielp de 32-jarige inwoner van Overijssel daar namelijk bij en natuurlijk zei Marleen (28) volmondig ‘Ja!’.

Jeroen mars was wel wat zenuwachtig: “Het was echter niet zo moeilijk om Marleen mee te krijgen naar Dierenrijk. Ze is namelijk gek op dierentuinen en met name olifanten. Van te voren had ik mijn idee al gemaild naar Dierenrijk en gelukkig werkten ze graag mee.”

Knielen
Aangekomen in Nuenen struinden ze hele dierentuin door. Daarbij mocht een bezoekje aan de olifantenshow vanzelfsprekend niet ontbreken. Marleen werd door verzorger Egbert Jan Plas ‘toevallig’ uitgekozen om de poot van olifant Sibu te aaien. Jeroen vertelt: “Daarna liet Sibu in het kader van zijn trainings- en verzorgingsprogramma zien, dat hij ook kan knielen. Toen vroeg Egbert Jan of er misschien nog iemand in het publiek was die wilde knielen voor Marleen. En toen ging ik dus naar voren en stelde de grote vraag. Marleen was erg verrast maar zei meteen ‘ja’. Wanneer we precies gaan trouwen weten we nog niet, maar we zullen Sibu en alle medewerkers van Dierenrijk zeker laten weten hoe het geweest is. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we dit mee mochten maken.”