Weg door de Rijpel lijkt rally circuit geworden

Foto: Helmond Nieuws

Weg door de Rijpel lijkt wel een ralley circuit, iets na 18.00 uur deze avond ging de eerste auto door de bocht en belandde op het dak, nog geen zeven uur later en wederom een auto die op de Weg door de Rijpel op zijn dak terecht is gekomen.

De auto (Pools kenteken) is aan de rechter zijde tegen een lantaarnpaal aan gereden waardoor hij uiteindelijk aan de linker zijde een lantaarnpaal uit de grond heeft gereden hierdoor is de auto door de klap op zijn dak belandt. De inzittenden zijn door de klap uit de auto geslingerd, bewoners vonden de man liggend op de straat en belde gelijk 112. De traumahelikopter die ook ingezet is, mocht kort daarna omkeer maken omdat deze niet nodig was.

De politie heeft met de man gesproken in de ambulance, de vrouw was helaas niet aanspreekbaar, beide inzittenden zijn naar het ziekenhuis overgebracht om aan hun nog onbekende verwondingen geholpen te worden. De politie heeft vooraf een controle gedaan of er eventueel alcohol in het spel zou zijn geweest bij het ongeval, hierover is nog niets bevestigd.

Lees [HIER] Auto belandt op dak op de Weg door de Rijpel

Voor alle foto’s van dit artikel klik hier