Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling

Foto: Politie.nl

De politie komt graag in contact met getuigen van een ernstige mishandeling van een Geldropse vrouw. De mishandeling vond maandag 27 juli kort na middernacht plaats op de Carpinistraat in haar woonplaats.

Het 28-jarige slachtoffer liet maandagochtend 27 juli, net na middernacht, haar hond uit op de Carpinistraat. Bij de parkeerplaats zag zij dat twee meiden op de raam van een berging sloegen. Toen ze de meiden hierop aansprak kwamen ze haar richting op en werd de vrouw geslagen, geschopt en aan haar haren getrokken. Het slachtoffer viel op de grond en schreeuwde om hulp. Plotseling werd ze ook nog geslagen door een man die ter plaatse was gekomen. De vrouw is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling mocht ze naar huis. Ze liep onder meer een hersenschudding en een gekneusde rug op. De gealarmeerde politie hield in een woning aan de Carpinistraat een 32-jarige verdachte man aan. De politie onderzoekt de mishandeling en is uiteraard ook op zoek naar de twee vrouwen die betrokken zouden zijn bij de mishandeling.

Signalementen

Het zou gaan om twee vrouwen van naar schatting 25 jaar. Eén van hen heeft een vrij bleke huidskleur, is ongeveer 1.70 meter lang, heeft lang donker golvend haar, een tenger postuur en een opvallend lang/smal gezicht. Ze droeg een donkerkleurige broek en een lange witte jas tot boven de knie. De tweede vrouw is iets kleiner, naar schattig, 1.65 meter lang, heeft een gebruind gezicht, donkere haren en had een fiets in haar hand. Zij droeg een spijkerbroek en een donkerkleurige jas.

Iets gehoord of gezien?

Heeft u iets gezien of gehoord in de vroege ochtend van maandag 27 juli op de Carpinistraat in Geldrop dat in relatie gebracht kan worden met deze mishandeling of herkent u personen aan de hand van de opgegeven signalementen, neem dan contact op met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844. Wenst u liever anoniem te blijven, bel dan 0800-7000. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over foto- of beeldmateriaal, deel deze dan via http://www.politie.nl/upload.

Meer: Mishandeling