Rood-Wit’62 trots op drie kampioenschappen

Seizoen 2013-2014 zal bij s.v. Rood-Wit’62 als een zeer succesvol
seizoen de boeken ingaan. Hoogtepunt daarbij is het kampioenschap van
het vaandelteam in de 3e klasse C waarmee directe promotie naar de 2e
klasse reeds 2 wedstrijden voor het einde afgedwongen werd.In de derby tegen rksv Mierlo-Hout wisten de heren een 0-1 achterstand om te buigen naar een 3-1 overwinning. De daarmee behaalde directe promotie via het behalen van de titel in deze klasse was een primeur voor de Heren 1 van de club uit Helmond, wat dezelfde dag met een uitgebreide rondtocht op een platte kar gevierd werd.

olz7mnj2lyxqcqq7gz5o4jbpo

In hetzelfde weekend behaalden de Heren 2 de titel in de 3e klasse E. Zij deden dit door een knappe 0-1 uitoverwinning te boeken bij de nummer 2, NWC uit Asten, waardoor ook dit team reeds 2 wedstrijden voor het einde het kampioenschap mocht vieren. De A1 wist daarnaast ook de titel in de 1e klasse binnen te slepen. In een doelpuntrijk seizoen waarin maar liefst 113 keer in 20 wedstrijden gescoord werd, bleef het hoogste jeugdteam van s.v. Rood-Wit’62 naaste achtervolgers TSC’04 en MVC’19 voor.

jnegrajcivo30czerau9l345m

In het verdere vervolg van april kunnen onder meer Heren 4 en de C1 nog kampioen gaan worden, terwijl de overige standaardteams ook bovenin de competities meedraaien en mogelijk via verlenging voor promotie mogen gaan strijden. Het is een beloning voor het harde werken en het technische beleid van de vrijwilligers van s.v. Rood-Wit’62.