Haring Party Helmond

Foto:

De Haringparty start op donderdag 7 juni om 17.00 en eindigt om 21.00 uur. De uitdaging is om met ingrediënten uit de Food Regio Helmond hapjes te maken, die het innovatieve karakter van deze regio onderstrepen. Uiteraard staat de haring centraal; maar dat is niet de enige lekkernij die wij u willen presenteren. Het beroemde Haringtonpraten is een belangrijk programma onderdeel. Een kruising tussen de zeepkist uit speakerscorner in Hyde Park en het carnavaleske ton-proaten. Een van de deelnemers is Joop Vos. Bekend specialist op het gebied van cabaratesk maat(jes)werk. Daarna volgt het hoogtepunt: de veiling. Het eerste vaatje Helmondse Nieuwe wordt onder begeleiding van de Gravelsingers naar binnen gezongen. Dat wordt met enig ceremonieel naar de veilingmeester gedragen, die het bij opbod verkoopt.De opbrengst gaat naar het goede doel en dat wordt het Kiwanis/Unicef project Stop Tetanus. Kiwanis heeft internationaal, de bestrijding van Tetanus op het programma staan.

Helmond, 10-05-2012

Begin juni wordt de eerste maatjesharing aan land gebracht en in Scheveningen geveild. De opbrengst gaat traditioneel naar een goed doel. We gaan het eerste vaatje Helmondse Haring veilen. Dat gaan we doen op de Groene Campus, het kloppend hart op het Food Technology Park Brainport.

Food meets Business

De Haringparty start op donderdag 7 juni om 17.00 en eindigt om 21.00 uur. De uitdaging is om met ingrediënten uit de Food Regio Helmond hapjes te maken, die het innovatieve karakter van deze regio onderstrepen. Uiteraard staat de haring centraal; maar dat is niet de enige lekkernij die wij u willen presenteren. Het beroemde Haringtonpraten is een belangrijk programma onderdeel. Een kruising tussen de zeepkist uit speakerscorner in Hyde Park en het carnavaleske ton-proaten. Een van de deelnemers is Joop Vos. Bekend specialist op het gebied van cabaratesk maat(jes)werk. Daarna volgt het hoogtepunt: de veiling. Het eerste vaatje Helmondse Nieuwe wordt onder begeleiding van de Gravelsingers naar binnen gezongen. Dat wordt met enig ceremonieel naar de veilingmeester gedragen, die het bij opbod verkoopt.
De opbrengst gaat naar het goede doel en dat wordt het Kiwanis/Unicef project Stop Tetanus. Kiwanis heeft internationaal, de bestrijding van Tetanus op het programma staan.

Reserveren

Reserveer nu 7 juni 2012 in uw agenda. De haringparty Helmond is bedoeld als een feestelijke ontmoeting van ondernemende mensen, een echte netwerkbijeenkomst dus en de toegang is geheel gratis. Wat wij wel van u verlangen is een bevestiging per mail, dat u onze gast bent.

 

Programma

17.00 uur ontvangst gasten
17.40 uur Welkomstwoord president Kiwanis Land van de Aa
18.00 uur Ontwikkeling Foodtechnology in Helmond door Jan van Rijsingen
19.00 uur Harington spreker 1
19.10 uur Harington spreker 2
19.20 uur Harington spreker 3
19.30 uur Optreden Gravelsingers
19.40 uur Netwerken
20.50 uur Sluiting door President en bekendmaken opbrengst voor Stop Tetanus