Workshop Spannend schrijven

Wil je een spannend verhaal schrijven dat de lezer niet meer weg kan leggen tot aan die zinderende ontknoping? Of ben je gewoon benieuwd hoe een auteur dit doet?In deze workshop onthult schrijfster Tania Heimans de geheimen van het vak.Hoe kom je tot een origineel idee, bedenk je een sterk plot en speel je met de verwachtingen van je lezerspubliek? Aan de hand van bruikbare adviezen en praktische schrijfoefeningen, ga je zelf aan de slag. Ook krijg je enkele waardevolle tips die de kans op publicatie van je verhaal kunnen vergroten.

Wil je een spannend verhaal schrijven dat de lezer niet meer weg kan leggen tot aan die zinderende ontknoping? Of ben je gewoon benieuwd hoe een auteur dit doet?
In deze workshop onthult schrijfster Tania Heimans de geheimen van het vak.
Hoe kom je tot een origineel idee, bedenk je een sterk plot en speel je met de verwachtingen van je lezerspubliek? Aan de hand van bruikbare adviezen en praktische schrijfoefeningen, ga je zelf aan de slag. Ook krijg je enkele waardevolle tips die de kans op publicatie van je verhaal kunnen vergroten.

Tania Heimans is auteur en schrijfdocente. Haar debuutroman Hemelsleutels (2008) werd genomineerd voor de Academica Debutantenprijs, de Novel Award en de Prijs der Brabantse Letteren. Haar tweede roman De huurmoeder (2009) werd genomineerd voor Beste Vrouwenthriller. April 2012 is haar derde roman De uitzonderlijke gave van William Praise verschenen

Donderdag 7 juni van 19:30 tot 21:30 uur
Deelname €10,

Kunstkwartier Helmond

Kromme Steenweg 16

5707 CC Helmond

 

  • Locatie: krommesteenweg Helmond
  • Prijs: 10,-