Ontzettend trots op nieuwe winkel in Helmond

Foto:

H&M opent 21 augustus nieuwe winkel in Helmond aan de Markt 17. De nieuwe H&M-winkel biedt met een oppervlakte van ongeveer 1413m² een brede en gevarieerde selectie aan mode – van basics tot de allerlaatste trends.De nieuwe H&M-winkel in Helmond zal naast volledig uitgebreide dames- en kidsconcepten ook herenkleding verkopen, inclusief de laatste fashion must-haves en tijdloze basisstukken. Verder zijn nog twee nieuwe concepten toegevoegd: de MAMA collectie met trendy positiekleding en H&M Sport. Accessoires en lingerie zijn ook nieuw en maken de winkel compleet.

“We zijn ontzettend trots op deze nieuwe winkel”

De collecties zullen dagelijks worden aangevuld met nieuwe items en bieden de klant de inspiratie om een eigen fashion statement te maken. Hierbij biedt H&M consequent mode en kwaliteit voor de beste prijs. De huidige H&M-winkel in Helmond op de Veestraat 6, zal vanaf woensdag 21 augustus tijdelijk (t/m 31 januari 2014) een exclusieve Sale outlet worden.

“We zijn ontzettend trots op deze nieuwe winkel”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland. “De H&M-winkel is voorzien van het nieuwste interieur waarmee we de inwoners van Helmond een inspirerende shopervaring hopen te bieden.”

De feestelijke opening zal plaatsvinden om 09.30 uur en de eerste honderd klanten krijgen een H&M giftcard met diverse bedragen van maximaal honderd euro. Ook zijn er leuke giveaways en is er een professionele nail artist aanwezig die van je nagels een waar kunstwerk maakt. Kinderen kunnen op deze dag een glittertatoeage krijgen en professioneel worden geschminkt.

“De H&M-winkel is voorzien van het
nieuwste interieur waarmee we de inwoners van Helmond een inspirerende
shopervaring hopen te bieden.”

In de nieuwe winkel is het mogelijk om je oude kleding in te leveren. Klanten krijgen in ruil voor een tas met oude kleding een kortingsbon van 15%. Deze langlopende inzamelingsactie is dit jaar in H&M-winkels overal ter wereld gelanceerd. Bezoekers worden aangemoedigd hun oude kledingstukken in te leveren zodat deze opnieuw gebruikt of gerecycled kunnen worden. Meer informatie hierover is te vinden op www.hm.com/longlivefashion.