Helmondse bedrijf wint de Gazellen Awards 2013

De Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad jaarlijks publiceren zij de Gazellen-ranglijst, met daarin de topondernemingen van nu. De regio Limburg en Noord-Brabant zijn met 77 ondernemingen sterk vertegenwoordigd.Er zijn landelijk maarliefst 395 ondernemingen opgenomen in de Gazellen-ranglijst, dat zijn er 45 meer dan vorig jaar. In de Gazellen-ranglijst staan alleen ondernemingen die ondanks de crisis hun omzetten in 2010, 2011, en 2012 toch jaarlijks weten te vergroten met meer dan 20 procent. Geluk , ambitie, innovatieve ideeën ofhebben zij het kip met de gouden eieren in handen?

De uitreiking van deGazellen Awards in de regio Limburg en Noord-Brabant zullen deze keer in het Helmond zijn. Driessen HRM verzorgt deze feestelijke uitreiking op een schitterende locatie. Niet te vergeten dat Driessen HRM zelf ook genomineerd is in de categorie grote bedrijven en dat zij slecht 2 bedrijven voor zich moesten laten gaan en dus op de 3e plek eindigde.

And the Winner is….

eyfe7nacdfbpgmahknq3qxj2j

Any Lamp/ Lampendirect.nl, zag 3,5 jaar geleden op zijn 23e grote ondernemingskansen.

“Mijn voormalig stagebedrijf in verlichting kon de stap naar online verkoop niet maken. We hebben toen een deal gemaakt dat ik dit gedeelte kon oppakken en van zijn fysieke voorraad gebruik kon maken. Inmiddels is dit andersom. Onze business-strategie is 100% online geworden. Wij garanderen na een bestelling een 24-uurs levering: van Turkije tot California. Dat moet je altijd nakomen.’’

vixsk22pl7tlo8ve7h2r5rly7

Er bestaan 3 categoriën: klein (omzet 100.000 tot 2 mln euro), middelgroot (omzet 2 mln tot 30 mln euro) en groot (30 mln euro of meer). De bedrijven met het hoogste groeicijfer in hun categorie worden onderscheiden met de eervolle Gouden FD Gazellen Award. Op 11 december as. publiceert Het Financieele Dagblad de landelijke FD Gazellen-ranglijst 2013, waarop ook de zes bekroonde bedrijven uit Limburg en Noord-Brabant voorkomen.

Een compleet overzicht van de genomineerde met de top 3 natuurlijk bovenaan in het lijstje.

ltbzi38t485j4m73xsoqwg9xj