Wintermarkt in Engelse stijl, Dickensnight in Brandevoort

Foto:

Dickensnight viert dit jaar haar 11e editie en het concept blijft jaar na jaar een zeer succesvolle en aantrekkelijke wintermarkt om een kijkje te gaan nemen. Het is geen normale wintermarkt het is een beleving een momentje terug in de tijd en vooral sfeer zul je voelen bij de mooiste markt van Helmond en omstreken.

Stel je voor: een wintermarkt in een Engels stadje ten tijde van Charles Dickens. Straatschoffies die proberen een appel te stelen, keurige dames en hoge heren die, goed ingepakt, flaneren door de straten en een muziekensemble dat haar warme klanken over de markt laat klinken. Voor deze sfeer komen jaarlijks duizenden bezoekers naar Dickensnight Brandevoort, dé kerstsfeermarkt van Brabant.

De karakteristieke gevels van De Veste, het centrum van Brandevoort, vormen het decor bij uitstek van een markt in Victoriaans Engeland. Met aankleding uit de tijd van Charles Dickens, kraamhouders die hun steentje bijdragen aan de sfeer en optredens van diverse koren en muziekgroepen waan je je tijdens Dickensnight daadwerkelijk in het Londen van de 19e eeuw.

De elfde editie van Dickensnight Brandevoort vindt plaats op zondag 8 december 2013. Tussen 14.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers weer genieten van de sfeer van weleer, van een kop warme chocolademelk of glühwein onder de markthal, van alle optredens en natuurlijk van de koopwaar die wordt aangeboden.

Voor nog meer info over Dickensnight klik [HIER]

Morgen de foto’s van deze sfeervolle wintermarkt