Nieuwe, kleinschalige particuliere kinderopvang in Helmond

Foto:

Per 1 februari 2014 start ’ T Skooltje met ECHT kleinschalig,
hoogwaardige kwaliteit kinderopvang. ‘T Skooltje is een
kinderdagverblijf voor kindjes in de leeftijd van acht weken tot vier
jaar. Kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer. Hoogwaardige
kwaliteit, betrokkenheid en een fijne omgeving voor uw kind, voor U en
voor DE JUFFEN.‘ T Skooltje ligt in de wijk Warande, aan de Boerhaavelaan 42 te Helmond, vlakbij de belangrijke uitvalswegen. Door het pand is het mogelijk een huiselijke sfeer te creëren. Het kinderdagverblijf ligt vlakbij de bosrijke omgeving Warande en heeft meerdere grote grasvelden op loopafstand en een locatie die goed bereikbaar is met voldoende parkeergelegenheid . Het kinderdagverblijf is voorzien van een buitenruimte die is afgesloten met omheining. Hierdoor bieden wij uw kind een rustige en vertrouwde omgeving waarin het zich vrij kan bewegen en het zich uitstekend kan vermaken tijdens het buitenspelen.

Kinderopvang ‘T Skooltje zoekt dan ook leuke, lieve, aardige, grappige, kleine kindjes!
Ben jij tussen de 0 en vier jaar en zoek je een leuke, gezellige en vertrouwde plek om te spelen? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet.

Laat papa en/of mama weten dat zij jou in kunnen schrijven via de site  [KLIK HIER],
of dat ze meer informatie kunnen aanvragen via 06-16373066.

‘ T Skooltje biedt plaats aan maximaal 8 tot 14 kindjes per dag (afhankelijk van de leeftijd van de kinderen), waarbij voldoende vaste pedagogisch medewerksters aanwezig zijn.

“De visie die ik heb ontwikkeld is simpel en transparant”
“BACK TO BASIC”

Onze achtergrond

Met twintig jaar ervaring in de kinderopvang, als leidster, hoofdleidster, teamleidster, manager tot uiteindelijk directeur van een grote kinderopvangorganisatie, heb ik alle mogelijke facetten van de kinderopvang mee mogen maken. In twintig jaar is er ontzettend veel veranderd, zowel positief als negatief.

Ik heb veel gezien, ervaren en meegemaakt, zowel op de werkvloer als leidster, vanuit de organisatie als directeur en als werkende moeder van drie kinderen die opgevangen moesten worden. Vanuit die drie aspecten heb ik geleerd wat er wel goed was, maar zeker ook wat er niet goed was.

skooltje-baby

Back to Basic

Terug naar waar het allemaal om draait. Terug naar het begin. Geen ingewikkelde urenconstructies, geen mooie praatjes, geen extra services zoals boodschappendiensten, kappers en zwemlessen.

Gewoon kinderopvang, Persoonlijk, Zoals het hoort. Zoals het in eerste instantie ooit is begonnen en zoals het weer moet worden. Vanuit de organisatie, vanuit de ouders en vanuit het kind. Door die gedachte en de drie aspecten is de visie ontstaan.

Een kleinschalig, hoogwaardige kwaliteit kinderopvang aanbieden waarin organisatie en ouders persoonlijk betrokken zijn en een fijne werkomgeving ontstaat voor de pedagogisch medewerkster. Zodra dat in balans is, ouders tevreden zijn en de werknemers iedere dag blij naar hun werk komen. kan men pas een veilige, fijne en vertrouwde omgeving creëren voor het kind, dat te allen tijden centraal staat.

Voor vragen, meer informatie of het aanmelden van uw kindje, kunt u contact opnemen met ’T Skooltje of via het contactformulier op onze site:
T: 0616373066
E: [email protected]
W: www.t-skooltje.nl

Wij zien U graag op ‘ T Skooltje, waar de koffie altijd klaar staat.