Horrornacht in dierentuin

Foto:

Afgelopen zaterdag was de eerste horrornacht in Dierenrijk een succes, de volgende horrornacht zal plaatsvinden op zaterdag 15 april.

De horrornacht is al jarenlang succesvol in de Mierlose bossen en daarom breidt de Stichting het evenement uit. Het evenement wordt voor het eerst in een dierentuin georganiseerd.

Lekker griezelen
Nog niet eerder werd er in Dierenrijk een horrornacht gehouden. Dé Kinderdierentuin sluit tijdens dit evenement de poorten voor jonge kinderen. Martin van Hees, parkmanager van Dierenrijk, licht toe: “De horrornacht is beestachtig eng, dus houden we het exclusief voor oudere kinderen en volwassenen. De bezoekers zullen tijdens deze avonden gegarandeerd griezelen tussen de dieren, maar uiteraard blijft de veiligheid tussen mens en dier altijd voorop staan.” Het evenement vindt op zaterdag 22 februari en zaterdag 15 maart van 19.00 tot 00.00 uur plaats.

Aanmelden
Wie durft te komen griezelen tussen de dieren in Dierenrijk kan zich aanmelden via www.horrornachtmierlo.nl. Na inschrijven wordt er een bevestiging van reservering en aanvangstijd gestuurd. De eerste groep start om 19.00 uur, waarna iedere 6 minuten de volgende groep aan de tocht kan beginnen. De entreeprijs voor de horrornacht bedraagt € 10,- per persoon, inclusief parkeermunt en lekkernij. De horrornacht is enkel toegankelijk voor mensen vanaf 12 jaar.

Stichting Horrornacht Mierlo
In 2007 werd er voor het eerst een horrornacht in Mierlo gehouden. De succesverhalen zorgden ervoor dat het evenement jaarlijks gehouden werd en onder te brengen in ‘Stichting Horrornacht Mierlo’. De afgelopen 4 jaar waren de tochten met 600 deelnemers per avond volledig uitverkocht. 

Durf jij het aan om mee te lopen tijdens de horrornacht? Schrijf je in op www.horrornachtmierlo.nl.

bron : Dierenrijk