Bavaria brengt Elvis, Marilyn, Bruce en Tupac tot leven

Bavaria introduceert vandaag haar nieuwe TV commercial voor Bavaria Radler. In
deze commercial zijn de sterren Marilyn Monroe, Elvis, Kurt Cobain, John Lennon,
Bruce Lee en Tupac Shakur weer tot leven gebracht.

De Brabantse brouwer kijkt daarmee met een nuchtere blik naar het gejaagde leven van de sterren en de drang om daar af en toe aan te ontsnappen. In de commercial zijn de inmiddels wat ouder geworden beroemdheden op een onbewoond eiland te zien. Relaxed en ver verwijderd van de hectiek van het gewone leven. 
 
uivs444fhwx1nx5qr64o115jl

Peer Swinkels, directielid van Bavaria, licht toe: “Soms wil je even ontsnappen aan de hectiek van alledag. Die behoefte hebben we allemaal wel eens en je kunt je voorstellen dat het voor wereldsterren zoals bijvoorbeeld Marilyn Monroe en Elvis helemaal geldt. In onze nieuwe commercial bevinden de sterren zich ver van de bewoonde wereld, op een relaxed eiland en zonder gedoe. Uiteraard wel met de typische knipoog die je van ons gewend bent.” De commercial is een aankondiging voor Bavaria Radler, dat vanaf nu ook in drie varianten verkrijgbaar is in de supermarkt. Swinkels vervolgt: “Bavaria Radler is een product dat perfect past bij het relaxte gevoel van de commercial. Het lage alcoholpercentage en de mix van bier met citroenwater zorgt ervoor dat het uitermate geschikt is voor momenten waarop je toe bent aan iets verfrissends en de zaken even in perspectief wil plaatsen. ”
 
De nieuwe commercial van Bavaria wordt vanaf vadaag uitgezonden op TV, maar hier kun je hem al bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=VogVHs4dvjc

Bavaria Radler is verkrijgbaar in supermarkten in Nederland in de varianten Bavaria Radler Lemon en Bavaria Radler Grapefruit. Daarnaast voegt Bavaria nog een alcoholvrije variant van Radler toe aan het assortiment. De drie varianten worden vanaf nu verkocht in een sixpack fles en sixpack blik.