Speelfilm Olaf & de verborgen poort van  Helmondse bodem

Olaf & de verborgen poort is een speelfilm die voor het overgrote deel in Helmond is opgenomen. Olaf is een nieuwsgierig, slim en eenzaam jongetje van tien, hij woont in een afgelegen dorpje op het Nederlandse platteland.Maar Olaf is anders, hij hoort een vreemde stem die hem roept en zegt dat hij zijn grootvader zal gaan vinden. Dan ontstaat er een zenuwslopend kat-en-muisspel waarin “De Overkant” Olaf ervan wil weerhouden ooit nog terug te keren naar huis.

Mike Versteegh, producent van dit unieke project is niet geheel onbekend met dit soort projecten en kent dus de klappen van de zweep. Ook is de beoogde cast niet de minste, namen als Waldemar Torenstra, Wendy van Dijk, Sem van Dijk, Jeroen Krabbé, Tygo Gernardt, Susan Visser en Frank Lammers gaan waarschijnlijk een rol op zich nemen.

De film zal voor een deel in Brandevoort worden opgenomen, en gaat voor ons Helmonders dus extra herkenbaar zijn als we hem gaan bekijken in de bioscoop begin 2015. Meer info over de film of mogelijke investeringen kijk [HIER].

In dit unieke project kunt u ook investeren, kijk voor meer informatie [HIER]

zhvtpfllhch3ucohuka3a54ts

ynyxbpbibvhyegsw7gs080u6g

foto’s : Olaf de film