De coolste CarWash van Helmond

Foto:

Top-Kappers organiseert een Top Car Wash waar een 6 tal coole chicks je auto wassen in ruil voor een paar stemmen voor de Coiffure Award 2014, want hier is Top-Kappers voor genomineerd in de categorie consumer.

TOP-Kappers heeft gezocht naar een  goed doel om deze dag een zinvolle invulling te geven, en heeft gekozen voor “Super Girl Britt”. Bij Britt (7jaar) is in februari 2014 een ernstige vorm van kinderkanker  ontdekt: neuroblastoom. Om haar overlevingskansen te vergroten is een behandeling in Amerika nodig.

Zaterdag 19 April a.s. wordt de afgesloten weg voor de deuren van TOP-kappers aan de Mierloseweg 111 omgetoverd tot een gezellige carwash. Er komen 6 coole chicks om je auto te wassen het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een paar smsjes te sturen om op hun nominatie foto 19 te stemmen. Daarnaast wordt een donatie gevraagd die geheel ten goede komt  aan “Super Girl Britt” ook worden er loten verkocht op deze dag en de verkoop van de loten loopt door tot 6 mei 2014.

De loten kosten €1,00 per stuk en de gehele opbrengst gaat naar “Super Girl Britt” er zijn prachtige prijzen te winnen o.a.: metamorfose, CHI stijltang, OPI pakket en er zijn nog verschillende sponsoren die prijzen beschikbaar gaan stellen. Hierover kunnen jullie de facebook pagina van TOP-Kappers volgen waar alles gecommuniceerd gaat worden.  Ook de uitslag van de loterij wordt hierop bekend gemaakt.

TOP-Kappers is genomineerd voor de coiffure award 2014, de coiffure award is belangrijkste wedstrijd in kappersland en met hun nominatie dingen ze mee naar het “beste kapsel” van Nederland. Het Nederlandse publiek gaat uiteindelijk de winnaar bepalen.  Iedereen kan zijn/haar stem uitbrengen voor TOP-Kappers foto 19 of via sms: CA<spatie>19 naar 4477.

topcarwashflyer