Top-Kappers behaald 2e plaats bij Coiffure Awards

Foto:

28 Maart kreeg het team van TOP-Kappers te horen dat ze
waren genomineerd voor de belangrijkste wedstrijd in kappersland. Een
Nederlandse en Engelse vakjury bepaalde dat TOP-Kappers In de categorie
consumer award samen  met 23 andere
kappers in de finale kwamen om door het Nederlandse publiek als favoriet
beoordeeld te worden. Iedereen kon zijn of haar stem uit brengen via internet
of sms.

Op zondag 11 Mei reisde het team van TOP-Kappers vol spanning af naar de RAI in Amsterdam, allemaal prachtig gekleed naar het galafeest van het jaar “the dutch coiffure awards”. Mariël Slegers mocht haar moment of fame op de catwalk pakken en werd onder luid gejoel en applaus verwelkomd door haar collega’s in de zaal. Na een aantal shows en het voorgerecht kwam de uitslag van de categorie waarin ze waren genomineerd aan bod. De spanning steeg tot een heel hoog punt “aldus Mariël” je duimt en hoopt zo dat je dat beeldje mag komen halen maar het mocht NET niet zo zijn. Met een paar stemmen tekort behaalden we een prachtige 2de prijs. Natuurlijk is dat even teleurstellend, zo dicht bij………….maar we zijn erg trots op deze prestatie, we hebben honderden deelnemers achter ons gelaten.

TOP-Kappers feliciteert collega Arjan Bevers die in de categorie Heren Zuid Nederland winnaar werd. En alle andere winnaars van alle categorieën. Volgend jaar gaat het team zeker weer mee doen aan deze wedstrijd en wie weet gaat het ons dan lukken om een beeldje mee naar huis te nemen.

Bij deze willen wij het Nederlandse publiek bedanken voor de duizenden stemmen die op onze creatie zijn uitgebracht. Zonder jullie steun hadden we nooit de 2de prijs kunnen behalen. Graag zien we jullie in onze salon verschijnen waar we elke dag coiffure award waardige creaties maken.

topkappersmodel