Buurman en Buurman

Buurmannen vechten ruzie via de rechter uit. De buurman van ijssalon Nemanja in Mierlo-Hout vecht de afgegeven terrasvergunning aan, hij heeft namelijk overlast van de klandizie van Nemanja.

De buurman kan niet tegen de kinderen die daar een ijsje gaan eten op de picknickbanken, zij maken volgens hem teveel lawaai en hij heeft daarom zij huiskamer al naar de achterzijde van de woning verplaatst.

Ook is de buurman het er niet mee eens dat zijn stalen schutting beschadigd door de fietsen die daar dan tegenaan worden geplaatst. De buurman is zo kwaad dat hij zelfs zijn camper precies voor de deur van Nemanja zet zodat de ijssalon niet gezien word door voorbij gangers.

Volgens de eigenaar van de ijssalon is de buurman al niet meer welkom in zijn zaak omdat hij binnen in de ijssalon waar kinderen bijstonden een ontzettend grote mond open trok. De man is volgens Nemanja niet geliefd in de buurt zo schrijft het ED.

Donderdag is het verhaal bij de rechter in Den Bosch voorgekomen en krijgen de twee kemphanen over twee weken de uitspraak te horen. Is Nemanja haar terrasvergunning kwijt of moet de bittere oude man zich maar rustig houden en aanpassen aan de situatie.