Walking Dinner door Helmond

Foto:

De
eerste editie van WALKING DINNER in Helmond vindt plaats op zondag 22
juni tussen 12.00 en 17.00 uur. Een proeverij langs 8 uiteenlopende
restaurants waar u overal een signature-gerecht met bijpassende drank
krijgt geserveerd. Laat u culinair verrassen gecombineerd met een frisse
wandeling.Tijdens de route brengt u een bezoek aan:

‘t Parlement Stijlvol restaurant gelegen in een karakteristiek pand waar sfeer, kwaliteit en gastvrijheid centraal staan. De creatieve chefkok Jermain de Rozario bereidt verrassende, smaakvolle gerechten
van een gevarieerde kaart.
Brasserie St. Lambert Sfeervol ingerichte brasserie aan de voet van de St. Lambertuskerk waar u terecht kan
voor een lunch of diner en waar de Bourgondische levensstijl wordt gekoesterd. Er worden steeds speciale, seizoensgebonden gerechten en wisselende verrassingsmenu’s geserveerd.
Cacaofabriek Smakelijk en betaalbaar genieten in een fijne en creatieve omgeving. Vroeg of laat, snel tussendoor of lekker uitgebreid en lang. Knus met z’n tweeën, met vrienden of met de kinderen. Alles is mogelijk elke dag van de week.
Proeverij de Bank Een begrip in Helmond, dineren in een gezellige ambiance. Mooie gerechten welke gecombineerd kunnen worden met maar veel verschillende wijnen die per glas geschonken worden. En voor de echte liefhebber heeft men
enkele unieke wijnjuweeltjes in de wijnkelder.
Il Borgo Laat u verwennen in de prachtige ambiance van het oudste pandje van Helmond met de lekkerste Italiaanse gerechten. Bij lekker weer, geniet u op het grote terras in de schaduw van de platanen of in het binnentuintje van al het lekkers dat Italië te bieden heeft.
De Traverse Samenzijn in een vertrouwde en gemoedelijke sfeer, op een plek waar iedereen zich prettig maar bovenal welkom voelt. Bij De Traverse kunt u heerlijk dineren voor een zeer aantrekkelijke prijs, zowel voor een snel hapje eten of uitgebreid bourgondisch tafelen.
Brasserie Rubenshof Stijlvolle brasserie die de charme van elk seizoen vertaalt naar de dinertafel. De seizoensmenu’s brengen precies de juiste sfeer op tafel, voor de allerbeste smaakbeleving. Daarnaast kunt u vrij combineren met de variatie aan mogelijkheden die de kaart u biedt.
‘t Pakhuis
Modern en gezellig restaurant met een gevarieerde menukaart en beschikking over twee verdiepingen en terras. Er worden verschillende koude en warme voorgerechten en soepen, uitstekende kwaliteit vlees en vis alsmede vegetarische gerechten en heerlijke desserts geserveerd. Bijpassende wijnen kunnen uw maaltijd complementeren.

Kaarten voor WALKING DINNER editie Helmond kosten € 54,50 en zijn enkel in de voorverkoop verkrijgbaar via de website. De kaart geeft recht op 8 gerechten met 8 bijpassende drankjes bij 8 restaurants.

bron : Walking Dinner