Flexibel adverteren met groot bereik en zachte prijzen

Adverteren op de site Helmond.nieuws.nl loont. Wij bieden u de mogelijkheid om doelgericht en regionaal te adverteren. Als “uw digitale krant” mogen wij inmiddels zeggen dat wij na ons 2-jarig bestaan al een groot bereik hebben, en een nog steeds groeiend aantal dagelijkse bezoekers.Wij zijn een actueel medium omdat wij dagelijks lokale nieuwsartikelen plaatsen, wij zijn een actueel medium dat dagelijks trouwe bezoekers uit de gemeente Helmond en omstreken terug ziet op onze site.

Ideaal dus om uw onderneming of actie aan de man te brengen. Onze banners zijn goed zichtbaar geplaatst op elke pagina. De banners roteren ook nog eens, zodat uw onderneming altijd zichtbaar is voor de lezers. 24 uur per dag 7 dagen in de week kan uw logo, foto, advertentie op elke pagina van Helmond.Nieuws.nl staan.

120×180 pixels (advertenties tussen de nieuwsitems)
300×250 pixels (top-banner, rechtsboven)
300×125 pixels (rechter advertenties)

Een banner is al mogelijk vanaf slecht € 52,50 p/m (excl btw)

De lezers van onze site, hebben een sterke binding met de site én de regio Helmond. Deze lezers volgen ons op social media zoals  Facebook,  Twitter  en Linkedin en zijn  regelmatig terug te vinden op onze site.

Wij zien ook dagelijks onze bezoekers groeien en daarvan komen 3 van de 5 bezoekers terug als vaste bezoeker.

De regionale dagbladen worden uitgegeven door onafhankelijke redacties. Onze lezers verwachten een digitale krant die betrouwbaar en geloofwaardig is. Wij brengen berichtgeving zo neutraal mogelijk, maar geven hier en daar wel stof tot nadenken.

Negentig procent van onze lezers bekijkt de advertenties. Zo vinden ze het de “meest acceptabele” vorm van alle soorten reclame en vaak nog nuttig en leuk ook. Ook omdat wij niet werken met zogenaamde “pop-up’s”.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt weten over adverteren op helmond.nieuws.nl, neem dan gerust contact op, via [email protected]l, we kunnen u dan extra informatie geven, en eventueel een vrijblijvende afspraak met u maken.