Nemanja dicht door empathieloze buurman

Foto:

Al meerdere keren is het vreselijk uit de hand gelopen met de ijssalon en de buurman. De buurman heeft echter niet alleen problemen met de ijssalon maar ook met zijn andere buurman een paar deuren richting de andere zijde.

Geluidsoverlast heeft de best man, maar al het verkeer, de scheurende motoren en auto’s die voorbij komen worden hier niet bij betrokken. 

“Te triest voor woorden”

Het is te triest voor woorden dat één individu het zover kan krijgen dat hard werkende mensen de deuren niet open kunnen houden omdat er een emphatieloze buurman naast ze woont die nul begrip schijnt te tonen voor mensen die zin in een ijsje hebben.

Lees [HIER] buurman van ijssalon verveelde zich op 1e pinksterdag

Hoeveel last kun je hebben van een terras waar enkel ijsliefhebbers zitten? Zijn de kinderen dan zo lawaaierig dat het in de omgeving niet te accepteren is wat voor geluid de kinderen maken. Vele mensen, omwonenden, en zelfs kennissen van de beste man zeggen zelfs, “je kunt beter in een hutje op de hei gaan wonen”.

“Buurman is gestoord en moet zelf maar verhuizen”

Maak een simpele afspraak met de elkaar en alle problemen zijn uit de wereld. Zorg dat de tuin van de buurman schoon blijft, zorg ervoor dat zijn hek niet beschadigd, of zorg voor jaarlijks onderhoud en geef de buurman zo nu en dan een ijsje, als hij daar niet mee kan instemmen dan zal er inderdaad een andere oplossing gevonden moeten worden.

De gemeente handeld vooral uit voorzorg dat er niet nog meer problemen ontstaan, maar het is vooral bedroevend te noemen dat de gemeente het zo ver laat komen, dat één ondernemer de dupe moet zijn, van één hele nare man die het voor een groot deel van Mierlo-Hout en vooral voor omwonenden heel lastig maakt.

“Mijn kinderen zijn zeker niet blij dat Nemanja haar deuren moet sluiten”

teken [HIER] de petitie tegen de buurman en steun Nemanja al ruim 400 personen steunen de ijssalon van Mierlo-Hout.