Boze buurman wil niet verhuizen

Foto:

De buurman van ijssalon Nemanja heeft aan Omroep Brabant laten weten dat hij zeker niet van plan is om te gaan verhuizen. Hij heeft er jaren over gedaan om zijn huis zo aan te passen dat hij er tot zijn laatste dagen kan blijven wonen.

Maar niet alleen Omroep Brabant is aan de deur geweest, ook SBS 6 is zaterdag op locatie aanwezig geweest om verslag te doen van de uit de hand gelopen situatie.

De petitie die in het leven is geroepen is inmiddels al ruim 1600 keer ondertekend door iedereen die het niet eens is met de gang van zaken.

Dan heb je de buurman, die door het geluid van installaties die aan het pand van Nemanja teveel geluidsoverlast heeft en ook van het geluid wat de etende mensen op het terras maakte had de buurman last, het was alsof hij 12 uur per dag naast een speeltuin woonde, dat is raar want de kinderen moeten tot 15.30 uur naar school, dus overlast van spelende kinderen (speeltuin) kun je dan nog maar maximaal zes en een half uur per dag hebben.

Rouwig is de buurman in ieder geval niet dat Nemanja de deur gesloten heeft, het is nu stukken stiller en prettiger om te wonen. Dat het ten koste gaat van Jan en Elle Brouwers Nemanja en de vele duizenden gasten die zij hebben, maakt de buurman niets uit.