Stockx Juwelier bestaat 110 jaar

Foto:

Stockx juwelier viert dit jaar haar 110-jarig bestaan en dat mocht van Bram Stockx niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom heeft Bram ter eren van het jubileum speciaal een ring laten maken, de “Helmond-Ring”.

De Helmond-Ring is niet zomaar een ring, het is een ring met daarop afgebeeld de bekende karakteristieken van Helmond. Bekende karakteristieken… de kubus woningen, de Veestraatbrug, het huis met de luts, het wapen van Helmond, het Kasteel, het nieuwe Speelhuis/OLV-kerk en de Watertoren.

“Van ons voor Helmond”

De ring is dus een echte Helmond-Ring en verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren. De Helmond-Ring is gemaakt in 925 zilver hightech keramiek en er zal aanstaande zondag (29 juni) officieel door wethouder Yvonne van Mierlo een Helmond-Ring overhandigt gaan worden aan Mevr Splint van het gemeente museum om de Helmond-Ring een vaste plek te geven in de collectie van het museum.

De overhandiging zal natuurlijk plaatsvinden bij Stockx juwelier in de Ameidestraat om 14.30 uur. Na de officiƫle lancering van de Helmond-Ring is hij voor de liefhebbers direct beschibaar bij Stockx juwelier.

De “Helmond-Ring” in alle kleuren
helmondring-stockx-verhaal