Woonaccessoires en cadeauartikelen die indruk maken

Je kunt er altijd binnenlopen en telkens zie je andere, nieuwe en leuke
spullen staan voor in huis of om cadeau te doen. Dat is waar Impression voor staat,
afwisseling, vernieuwing, iets dat bij elk interieur past. Maar wel
belangrijk niet op elke hoek van de straat te vinden.Zijn het nu schilderijen, kandelaars, klokken, windlichten, kussens, kraamcadeautjes, Hotties of de populaire geurbranders van Millifiori Milano Lampair of Ashleigh & Burwood, bij Impression is het te vinden. De snel wisselende collectie zorgt ervoor dat je wekelijks binnen kunt lopen en altijd wat nieuws tegen zal komen.

Klokken die je nergens anders ziet en een ruime collectie van schilderijen, iets wat jouw interieur net dat extraatje geeft. Blijf op de hoogte van wat er allemaal nieuw binnenkomt en like Impression op facebook. Hier communiceren zij de interessante akties die zij hebben, bijvoorbeeld bij 500 likes maakt u kans op een grote Boeddha.

De geurbranders van Lampair en Ashleigh & Burwood zijn niet aan te slepen en horen eigenlijk ook in elk interieur thuis. De geurbranders hebben een luchtzuiverende werking en zorgen voor een verspreiding van heerlijke geuren ( zelf te kiezen ) door heel uw huis. De geurbranders zijn bovendien al een waar kunstwerk op zich. Door de verschillende ontwerpen en vormen een decoratiestuk wat past in ieder interieur. Van ovaalvormige, glazen branders tot aan geurbranders met mozaïek, dus een must have voor elk interieur.

Promofilmpje over het gebruik van Lampair

De grootste collectie in Nederland van Lampair is in Helmond exclusief te verkrijgen bij Impression Woondecoratie & cadeauartikelen Elzaspassage 4.