Olifantendrollen stapelen in Dierenrijk

Foto:

Eén dag in het jaar mogen kids toch wel lekker vies worden? Bijvoorbeeld
bij het bouwen van een zo hoog mogelijke stapel echte olifantendrollen!
De grootste viespeuk wint de ‘Gouden Olifantendrol’.Vieze activiteiten

Wie denkt dat het allemaal wel mee zal vallen met de viezigheid tijdens de Viespeukendag 2014 in Dierenrijk zit er goed naast. Want tijdens de speciaal uitgezette speurtocht blijft het niet bij het stapelen van echte olifantendrollen alleen. Je kunt ook als een zwijn door de modder banjeren, leren spugen als een kameel, graaien in een bak met meelwormen, snottebellen blazen of poep kneden. En zo zijn er nog veel meer vieze activiteiten. 

Olifantenbolussen op het menu
“Voor het vieste kind van de dag hebben we een toepasselijke prijs: de ‘Gouden Olifantendrol’. En wie de speurtocht goed oplost, maakt kans op een dagje poepscheppen bij de olifanten. Om het helemaal smerig te maken is het menu van Dierenrijk voor één dag aangepast. In plaats van gewone chocoladebollen kun je genieten van overheerlijke olifantenbolussen in restaurant Smulrijk. Hartstikke lekker”, aldus parkmanager Martin van Hees.

Viespeukenshow One Two Trio
Als ‘klapscheet’ op de vuurpijl brengt de bekende pretband One Two Trio een speciale ‘Viespeukenshow’ ten gehore. Dit optreden start om 14.30 uur op het podium bij het terras.

Meer informatie
Het wordt op zondag 24 augustus dus weer een heerlijk middagje ploeteren, smeerboelen en vies doen in Dierenrijk. Trek daarom je oude kleren aan en doe van 12.00 tot 16.00 uur mee met alle smerige spelletjes. Dierenrijk is tijdens de Viespeukendag van 10.00 uur tot 18.00 uur geopend.

bron : Dierenrijk.nl