Wie mag zich zaterdag “sprintkoning” 2014 noemen

Foto:

Het doel van deze avonden is naast plezier en vermaak: de strijd om wie
het snelste team van Mierlo – Hout op de fiets is. Bovendien zal na vier
avonden bekend zijn wie zich tot ‘SprintKoning’ van Mierlo-Hout mag
kronen.

Zoals bekend zullen de opbrengsten van deze vier dagen elk jaar naar een andere vereniging toe gaan. Dit jaar gaan de opbrengsten naar RKSV Mierlo-Hout, Gilde St. Anthonius abt en LTV DWZ

De wedstrijden starten om 19.30 uur, Wij verzoeken jullie uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijden aanwezig te zijn. Op woensdag 1 oktober verzoeken wij jullie om 18.30 uur aanwezig te zijn in verband met foto’s maken.

De wedstrijden / onderdelen waarom gestreden zal worden

1.    Sprint, 500m  (individueel)

2.    Achtervolging, 750m (individueel)

3.    Koppelkoers, 1000m (team)

Elk individu rijdt elke avond drie wedstrijden, twee individueel en één als team. Aan de klassering in een wedstrijd zijn punten verbonden. Het team dat aan het einde van de vier avonden de meeste punten bij elkaar heeft gefietst zal zich tot snelste team van Mierlo-Hout kunnen kronen. Daarnaast worden bij de sprintwedstrijden de aankomsttijden van een individu genoteerd. De vier individuen welke over vier avonden de snelste aankomsttijden hebben genoteerd, strijden in ‘De Grand Finale’ om de titel ‘SprintKoning van Mierlo–Hout’. Een voorwaarde daarbij is dat de betreffende renner op drie van de vier avonden aanwezig is geweest.

Prominenten en entertainment

Elke avond zal er ook een prominenten rit zijn. Dit is een combinatie van entertainment,  op alternatieve wijze geld op halen voor de organiserende vereniging en sportiviteit: er zal namelijk ook gestreden worden op de rollerbanken. Voorafgaand aan de prominenten rit kunnen er bezoekers, teams en de prominenten zelf premies worden gezet in velerlei vormen. Wij hebben de prominenten verzocht een cadeau aan te bieden welke door middel van Amerikaans opbod in de zaal kan worden verkocht. Een geweldig evenement dat leuk is om te bezoeken.

bron : AW4Dmierlohout.nl