Livera Helmond in tv-programma Baanbrekers

Foto:

De lingerie zaak in de Elzas Passage heeft woensdagochtend de camera-ploeg van Baanbrekend op bezoek gehad. Rond de klok van 10.00 uur waren ze opnamens aan het maken voor de uitzending die op 12 november op de buis zal verschijnen.Presentatoren Bas van Werven en Dyanne Beekman brengen werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact die in een andere situatie nooit tot elkaar zouden komen. Daarbij laten ze zich niet hinderen door regels, maar vooral inspireren door kansen. Baanbrekers kijkt op een andere manier naar het talent van werkzoekenden.

De kandidaten zullen in eerste instantie niet het meest voor de hand liggend zijn. Het zijn bijvoorbeeld mensen die een bepaald beroep hebben en uiteindelijk omgeschoold worden tot een andere functie. Er worden juist mensen gezocht die niet de ervaring, maar wel potentie hebben. Het is echt gericht op mensen die weer graag aan het werk willen.

livera-helmond

Baanbrekers is een multimediaal platform op televisie, internet, radio en print dat alle aspecten van die haperende arbeidsmarkt inzichtelijk maakt.

Baanbrekers is een nieuw programma dat 5 november voor het eerst te zien zal zijn op nederland (NPO) 2, 20.30 uur.