2e editie Wiekent Quiz krijgt veel aanmeldingen

Foto:

Vorig jaar is voor de eerste keer de Stiphout Wiekent Quiz georganiseerd en dit was een groot succes, dit succes is ook dit jaar weer duidelijk te merken, er zijn nu al 45 teams ingeschreven en de quiz zal pas medio december plaats gaan vinden.Op zaterdag 13 december vindt de tweede editie van de Stiphout Wiekent Quiz plaats. Het is wederom de bedoeling dat je een team samenstelt. Met dit team ga je samen de Quiz spelen, vragen beantwoorden en opdrachten uitvoeren die je van de organisatie hebt gekregen. Dit team mag uit zoveel personen bestaan als je maar wilt.

Impressie van de Stiphout Wiekent Quiz 2013

Hou er bij de samenstelling van je team wel rekening mee dat het mogelijk is dat meerdere opdrachten gelijktijdig moeten worden uitgevoerd en dat je ook naar bepaalde (buiten)locaties zult moeten gaan.

Een team van drie / vier personen mag, maar is wel heel erg weinig. Beter is als je een team samenstelt van minimaal 10 personen. Aan leeftijd zijn geen grenzen gesteld en ook iedereen van buiten Stiphout mag gewoon meedoen. Er zijn dus simpelweg geen regels voor de samenstelling van een team. Als je een team hebt samengesteld dan kan je dit team aanmelden.

Bij de aanmelding dien je de team-naam, aantal teamleden, contactpersoon en telefoonnummer op te geven. Deelname aan de quiz kost € 10,00 per team.

Voor meer informatie neem een kijkje op de site