Vanavond live muziek in o.a. Café De Vlegel

Foto:

In 7 verschillende horecazaken in het Helmondse centrum kunt u vanavond genieten van live muziek, waaronder Café De Vlegel, De Kapper en Café Franske.

De deelnemende horeca voor deze derde Popronde Helmond met ieder hun eigen podium waarop enkele vele talentvolle en upcoming Nederlandse bands en artiesten hun muziekkunsten en -talenten zullen vertonen. Dit jaar zal Lokaal42 de 3voor12 Hollandse Nieuwe-Stage huisvesten. Muziekcafé is het OOR Talent-Stage en tevens de plaats waar de officiële Popronde-after zal worden gehouden.

Voor een overzicht waar je welke band kunt verwachten, neem hier een kijkje

Op de Veestraatbrug staat de Popronde Caravan voor algemene informatie, programmaboekjes, muzikale tips, en interessante merchandise verkrijgbaar is.

Over de Popronde

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf donderdag 18 september tot en met zaterdag 29 november reizen de 120 geselecteerde Poprondebands en acts – de nieuwe generatie popmuzikanten – langs 31 steden door het hele land. Singer/songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Vanavond verschijnen bij Café de Vlegel….
popronde-vlegel-31-10

U bent hier toch ook bij!!!