Wie wint PIMP YOUR PALACE in Boscotondo

Op vrijdag 14 november om 16.30 uur maakt de jury op het
huurappartementencomplex Boscotondo de prijswinnaar bekend van de
verbouwingswedstrijd PIMP YOUR PALACE.

In de afgelopen zes weken hebben drie teams hard gewerkt aan de verbouwing van hun huurappartementen. De Boscotondo organisatie schreef een wedstrijd uit onder de naam PIMP YOUR PALACE: wie knapt zijn appartement het fraaist op? De winnaar ontvangt vrijdag uit handen van de jury een prijzenpakket ter waarde van €3.000,-.

Lees [HIER] Indruk maak je met Impression

Wie krijgt de meeste ‘likes’?
De wedstrijd is nog te volgen op www.facebook.com/pimpyourpalace. Ook kan er op deze website tot vrijdag 14 november 14.30 uur nog gestemd worden op de drie teams.  
De teams hebben op Facebook met filmpjes en foto’s een dagboek bijgehouden over de vorderingen die ze maken. Een vijfkoppige jury waaronder een interieurarchitect, vastgoedspecialisten en een makelaar, kiest de winnaar op basis van de kwaliteit van de verbouwing en het aantal ‘likes’ op de Pimp Your Palace Facebookpagina. 
Prijzenpakket
Het winnende team ontvangt een uitgebreid prijzenpakket bestaande uit gratis woonaccessoires van de sponsoren Karwei, Stijl & Co, Gemar Vloeren en Grando Keukens & Bad. Bovenop dit prijzenpakket krijgt de winnaars nog eens één maand gratis huur. Totale waarde prijzenpakket: ± €3.000,-. Voor de verbouwing zelf ontving elk team €9.000,- verbouwingsbudget.
Boscotondo
Met het organiseren van de wedstrijd PIMP YOUR PALACE wil Boscotondo laten zien dat het een aantrekkelijke woonlocatie is voor jong en oud. Boscotondo betekent letterlijk wonen in het hart van Helmond en genieten van alles wat het leven in de stad te bieden heeft: kunst, cultuur, eten, drinken, sporten en shoppen. Dat alles in een groene, parkachtige omgeving. 
Kijk voor meer informatie op www.boscotondo.nl.

De jury zal een kijkje nemen in alle 3 de appartementen en om 16.30 uur zal de winnaar bekend gemaakt gaan worden.