Helmondse Cheyenne (17) schreef met haar 15e haar eerste boek

Foto:

Dodelijk verraad was niet het eerste boek maar wel het eerste wat echt helemaal af was, waar haal je als 15 jarig meisje die inspiratie vandaan? Daar had ze heel snel antwoord op, “Ik hou erg van misdaadseries”, hier putte ze dan ook inspiratie uit om het boek af te maken en te gebruiken als schoolopdracht.Toen haar lerares haar vertelde dat het een buitengewoon goed boek was en dat ze hier zeker iets mee moest gaan doen, is ze gaan kijken voor een uitgeverij en zo is Cheyenne van de Kerkhof bij Boekscout terecht gekomen. De uitgever wilde dat er wat aanpassingen in de grammatica plaatsvonden zodat het Helmondse dialect er uit was. Ze vond 2 vrijwilligers, om haar hier mee konden helpen om zo haar droom te verwezenlijken.

Dodelijk verraad een heerlijke thriller ligt nu bij diverse boekenwinkels of is te verkrijgen via de webshop van Boekscout

Schijven is haar alles en ze wil hier dolgraag haar beroep van maken, daarom studeert ze nu aan de Frontys Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg. En we wachten af naar het tweede boek, want dat zal ik vast en zeker gaan komen.

Cheyenne met haar boek Dodelijk verraad
dodelijk-verraad