Ben jij The Voice of 0492?

Foto:

Vergeet Hollands Got Talent, X-Factor, Idols, The Voice of Holland, Killer Karaoke en Beat It in Helmond hebben we binnenkort 0492 zoekt The Voice! Er is toch niks leuker om te zingen voor je eigen publiek en als je wint, om een eigen single inclusief videoclip op te gaan nemen.

0492 Zoekt The Voice 2015 is de allernieuwste zangwedstrijd en loopt van vrijdag 16 januari tot en met vrijdag 20 maart (finale). De beste deelnemers van alle voorrondes gaan door naar de halve finales op vrijdagavond 27 februari en vrijdagavond 6 maart. In de halve finales worden de uiteindelijke finalisten geselecteerd die deel gaan nemen aan de grote finale op vrijdag 20 maart. Daar zal worden gestreden om de plaatsen/prijzen 3, 2 en 1.

Inschrijving

Iedereen vanaf 15 jaar en ouder kan zich kosteloos inschrijven via de inschrijf of ik wil meedoen button. Na inschrijving ontvang je een bevestiging van deelname per email. Zorg dus dat je e-mailadres correct is. Daarin vind je tevens alle benodigde informatie (tijden, locatie, adres, etc.).

Programma

De deelnemers worden om 19.30 uur verwacht bij Cafe Bar De Bascule op de Havenweg 8-14 in Helmond. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat iedereen de gelegenheid krijgt om zijn/haar muziekstuk vooraf te oefenen (soundcheck) en de geluidstechnicus de gelegenheid te geven om je stem optimaal te laten klinken en alles goed in balans te zetten.

Prijzen

Tijdens de grote FINALE op vrijdagavond 20 maart zullen de finalisten strijden om de hoofdprijs: het opnemen van een eigen single met bijbehorende videoclip. Vervolgens zal ook een officiële releaseparty worden georganiseerd waarop de winnaar of winnares van 0492 Zoekt The Voice editie 2015 uiteraard het stralende middelpunt is.

Single- en professionele studio opname zal plaatsvinden bij TMSstudio.com. De videoclip wordt aangeboden door FrankJanssens.com

Naast deze fantastische 1ste plek en prijs hebben we ook nog diverse mooie prijzen voor de plaatsen 2 en 3.