Helmondse optocht ook dit jaar op tv

Foto: Helmond Nieuws

Zoals elk jaar zal ook in 2015 de Helmondse Carnavalsoptocht weer met prachtige wagens en fraaie loopgroepen, individuele deelnemers, paren en diverse muziekgroepen door het centrum van Helmond trekken. Dit jaar belooft carnaval in Helmond weer groots uit te pakken met het thema:

Ut blie kriebele…!

[email protected] Productions verzorgt voor de vijftiende keer in samenwerking met Omroep Helmond deze registratie zodat dit culturele evenement ook dit jaar weer bij u in de huiskamer wordt gebracht. Dit jaar is deze uitzending tot stand gekomen met dank aan Tuincentrum Van Der Velden, De Greef, Cialona Expo, Hoeben Installaties en MT Gassystemen. De optocht zal integraal worden uitgezonden door Omroep Helmond diezelfde zondagavond om 20.00 uur en zal die hele week om de 2 uur herhaald worden. De optocht is te zien via UPC kanaal 31, Breedband Helmond kanaal 21 en vanaf woensdag 19 februari is deze ook te bekijken bij uitzending gemist op www.omroephelmond.nl
Op deze manier kan iedereen thuis volop (na)genieten van carnaval in Helmond.

Dit jaar is er voor gekozen om de opnamen te maken vanuit de Bibliotheek aan de Watermolenwal en zullen Wilbert de Groot, Marja Rietveld-Dirks en Tjeerd van de Kimmenade hun bijdrage leveren om de vele creaties te voorzien van een leuk praatje met voldoende informatie over de deelnemers.

Een samenvatting van de registratie zal die week worden uitgezonden door Omroep Brabant. Voor de uitzendingen op Omroep Brabant dient u de programmering van deze omroep te raadplegen.