Ben jij opzoek naar een nieuw uitdaging?

Foto: Helmond Nieuws

Online adverteren is de manier van adverteren om bij een groot publiek in the picture te komen voor relatief lage kosten en jij kunt dit als geen ander overbrengen bij de klant. Jij laat aan de klant zien wat de mogelijkheden zijn, dit kan een banner zijn maar ook een advertorial behoort tot de mogelijkheden. Makelaars maar ook particulieren kunnen hun huis dat in de verkoop staat extra onder de aandacht brengen via Helmond Nieuws.

Naar wie zijn we opzoek?
Je werkt voornamelijk zelfstandig en bepaalt zelf je werktijden. Je gaat opzoek naar nieuwe klantrelaties, en onderhoud het bestaande klantenbestand. Je hebt overtuigingskracht en laat je niet zomaar de deur wijzen. Je bent zelfstandig, accuraat en hebt een vlotte babbel.

Wat verwachten we van jou?
MBO werk- en denkniveau, verkoper in hart en nieren. Je weet je snel een beeld te vormen van commerciële mogelijkheden bij klanten. Je bent gedreven om te scoren. Je hebt een zakelijke instelling en een gezonde dosis humor.

Wat bieden we jou?
Een informele werkomgeving met afwisselend en uitdagend werk. Vrijheid om je eigentijd in te delen. Een royale provisieregeling en onkostenvergoeding.

Herken je jezelf in deze functie? Reageer dan snel!

Stuur een cv met motiverende brief naar…

Helmond nieuws
Oude Huys 23
5707 ZB Helmond

Of mail naar [email protected]