Helmond – Politie onderzoekt dood vrouw en zoekt getuigen

Bij de meldkamer kwam maandagavond 22 februari rond 22.15 uur het bericht binnen dat een wandelaar een zwaargewonde vrouw op het fietspad aan de Bakelsedijk in Helmond had aangetroffen. Het 37-jarige slachtoffer uit Helmond overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De vrouw zou haar hond hebben uitgelaten op de Bakelsedijk. De hond van het slachtoffer kwam de wandelaar tegemoet lopen en bleef ongedeerd. Hoe de verwondingen die de vrouw opliep zijn ontstaan, is onduidelijk.

TGO

De politie heeft een TGO (Team Grootschalige Opsporing) opgestart om grondig onderzoek te doen hiernaar. Het onderzoek op de plaats waar de vrouw is aangetroffen, is dinsdag 23 februari nog in volle gang. Het rechercheteam houdt rekening met een misdrijf, maar sluit andere scenario’s op dit moment zeer zeker niet uit.

Getuigen gezocht

Het onderzoeksteam zoekt daarom getuigen, die op welke manier dan ook, over informatie beschikken die de politie bij het onderzoek kan helpen. Heeft u maandagavond 22 februari iets verdachts gezien op de Bakelsedijk in Helmond? Zag u het slachtoffer mogelijk lopen met haar hond die avond? Was u getuige van bijzondere omstandigheden op (of in de buurt van) de Bakelsedijk of zag/kent u personen die de locatie gepasseerd zijn die avond? Zijn er mensen in uw omgeving die zich anders gedragen dan normaal? Zaken die in uw ogen in eerste aanleg misschien niet relevant lijken, kunnen voor het onderzoek van cruciaal belang zijn. Deel deze daarom met de politie en bel 0900-8844 of gebruik het online meldformulier. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Politie.nl