Gratis advies via ‘155-red-een-bedrijf’ voor Helmondse ondernemers

Het afgelopen jaar is de gemeente Helmond aangesloten bij het initiatief ‘155-red-een-bedrijf’. ‘155-red-een-bedrijf’ is een neutraal, objectief platform voor ondernemers om te sparren met een ervaren adviseur en kosteloos advies te krijgen over de bedrijfsvoering. De gemeente Helmond roept ondernemers op om gebruik te maken van deze gratis dienstverlening.

Ook advies? 

De hulplijn van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) is bedoeld om in contact te komen met ondernemers die in zwaar (financieel) weer verkeren of daarin terecht dreigen te komen. Ben je ondernemer, gaan de zaken niet lekker en wil je hierover kosteloos advies? Aarzel daarom niet en neem contact op met 155-red-een-bedrijf via www.115.nl.

Nieuwe vorm van dienstverlening aan bedrijven

Het initiatief ‘155-red-een-bedrijf’ is een laagdrempelige vorm van dienstverlening, die bijdraagt bij aan de ondersteuning van Helmondse ondernemers. De problemen zijn vaak heel divers en kunnen liggen op het vlak van bedrijfsvoering, commercie en/of financiën. Het sluit goed aan bij het bestaand instrumentarium, waaronder het Vertrouwensteam. Door deel te nemen aan “155-red-een-bedrijf” biedt de gemeente aan de Helmondse ondernemers een nieuwe, aanvullende vorm van dienstverlening.

Bron: Gemeente (nieuws)