Gemeentelijke Heffingen via inbox MijnOverheid

De gemeente Helmond heeft in 2016 al 10.000 van alle aanslagen voor de Gemeentelijke Heffingen digitaal verstuurd. Deze zijn bezorgd via de berichtenbox van Mijn Overheid. Heeft u zich in het verleden aangemeld bij MijnOverheid, dan heeft u de aanslag digitaal ontvangen.

Ook overige aanslagen, zoals de naheffing van parkeerbelasting of leges zijn in de berichtenbox terug te vinden. Heeft u nog geen aanslag voor de gemeentelijke Heffingen ontvangen en bent u wel aangemeld? Bekijk dan snel uw persoonlijke berichtenbox op MijnOverheid. De laatste betalingstermijn is 30 april, zorg daarom dat u voor die tijd uw aanslag betaalt.

Aanmelden

Bent u nog niet aangemeld, maar wilt u uw post van de overheid ook digitaal ontvangen? Dat kan met de berichtenbox van MijnOverheid. In uw persoonlijke berichtenbox ontvangt u berichten over uw toeslagen, uw kinderbijslag, betaalspecificaties van uw WW, of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail. Ervaar het zelf en meld u aan met uw DigiD op www.mijnoverheid.nl.

Heeft u zich niet aangemeld bij Mijn Overheid? Dan heeft u de aanslag inmiddels per post ontvangen.

Bron: Gemeente (nieuws)