Gemeente Goede Vrijdag en 2e Paasdag gesloten

Op Goede vrijdag (25 maart) en 2e Paasdag (maandag 28 maart) zijn alle kantoren van de gemeente gesloten. Dit geldt ook voor de Stadswinkel, Peel 6.1 Zorg en Ondersteuning en het Werkplein Regio Helmond.

U kunt op deze twee dagen de gemeente telefonisch niet bereiken. Voor het maken van een afspraak in de Stadswinkel of het doorgeven van een melding over bijvoorbeeld losliggende stoeptegels of kapotte straatverlichting kunt u terecht op www.helmond.nl. Voor antwoorden op veel gestelde vragen over zorg en ondersteuning kunt u terecht op www.peel6-1.nl.

Avondopenstelling op dinsdag

Omdat de Stadswinkel op maandag 28 maart gesloten is, verschuift de avondopenstelling naar dinsdag 29 maart. Die dag is de Stadswinkel open tot 19.00 uur. U kunt alleen terecht op afspraak. Tijdens Pasen kunt u uw afspraak maken via www.helmond.nl. Houd er rekening mee dat deze avond snel vol gepland kan zijn.

Gemeentemuseum

Het Gemeentemuseum is gesloten op 1e Paasdag. Op 2e Paasdag is het museum wel geopend, van 12.00 tot 17.00 uur.

Afvalinzameling

De huisvuilinzameling van maandag 28 maart wordt verplaatst naar zaterdag 26 maart. Zorgt u ervoor dat de container voor 7.30 uur aan de straat staat. In verband met het te verwachte geringe aanbod rijdt de auto namelijk vroeger dan normaal door uw straat.

Papierinzameling

Alle papierinzamelingen van maandag 28 maart vervallen. De eerstvolgende inzameling is twee weken later, op maandag 11 april.

Milieustraat

De Milieustraat is gesloten op maandag 28 maart. Op Goede Vrijdag en Paaszaterdag is de Milieustraat normaal geopend. Kijk voor de openingstijden en meer informatie op www.helmond.nl/milieustraat.

Bron: Gemeente (nieuws)