Wijnen presenteert plannen Suytkade

Foto:

Helmond, 12-05-2012 – Woensdag 9 mei werd het symbolische startsein gegeven voor de realisatie van het Leisurecomplex op Suytkade in Helmond.In klein gezelschap werd het projectbord onthuld met het toekomstige beeld van de nieuwbouw. Naast de karakteristieke appartementengebouwen, de opvallende waterburchten, de patiowoningen, de starterswoningen, De Groene Campus die reeds gerealiseerd zijn, start Van Wijnen nu met de realisatie van het leisurecomplex inclusief hotel en binnenkort met de nieuwbouw van het foodlaboratoria. Fitland, de exploitant van het leisurecomplex, heeft veel vertrouwen in de nieuwbouwwijk vlakbij het centrum van Helmond. Dat blijkt ook uit de toekomstplannen voor een nieuw theater en zwembad op Suytkade, die deze woensdag door het collectief Fitland, Green Real Estate en Van Wijnen gepresenteerd werden. Met de nieuwbouw van het leisurecomplex, het foodlaboratoria en in de toekomst met de nieuwbouw van een theater en een zwembad krijgen de ontwikkelingen op Suytkade steeds meer vorm.

Helmond, 12-05-2012 – Woensdag 9 mei werd het symbolische startsein gegeven voor de realisatie van het Leisurecomplex op Suytkade in Helmond.

In klein gezelschap werd het projectbord onthuld met het toekomstige beeld van de nieuwbouw. Naast de karakteristieke appartementengebouwen, de opvallende waterburchten, de patiowoningen, de starterswoningen, De Groene Campus die reeds gerealiseerd zijn, start Van Wijnen nu met de realisatie van het leisurecomplex inclusief hotel en binnenkort met de nieuwbouw van het foodlaboratoria.

Fitland, de exploitant van het leisurecomplex, heeft veel vertrouwen in de nieuwbouwwijk vlakbij het centrum van Helmond. Dat blijkt ook uit de toekomstplannen voor een nieuw theater en zwembad op Suytkade, die deze woensdag door het collectief Fitland, Green Real Estate en Van Wijnen gepresenteerd werden. Met de nieuwbouw van het leisurecomplex, het foodlaboratoria en in de toekomst met de nieuwbouw van een theater en een zwembad krijgen de ontwikkelingen op Suytkade steeds meer vorm.