Trainer Helmond Sport maakt keuze

Foto:

Helmond, 17-05-2012 – De Helmond Sport Trainer Hans de Koning heeft gisteren besloten om een aantal spelers niet vandaag niet in de selectie te zetten. De spelers die hij op de tribune zet, hebben komend seizoen namelijk een contract bij de VVV, vandaag de tegenstander van Helmond Sport. Guus Joppen en Jeffrey Altheer spelen dus niet vandaag. Deze keuze is niet vreemd, want bij FC Den Bosch hebben ze voor vandaag dezelfde keuze gemaakt, hier zitten Kees van Buuren en Jordens Peters op de tribune omdat ze komend seizoen spelen bij Willem II. Helmond Sport vs VVV om 14.30 uur is de aftrap. Zet ‘m op Helmond!!!

Helmond, 17-05-2012 – De Helmond Sport Trainer Hans de Koning heeft gisteren besloten om een aantal spelers niet vandaag niet in de selectie te zetten. De spelers die hij op de tribune zet, hebben komend seizoen namelijk een contract bij de VVV, vandaag de tegenstander van Helmond Sport.

Guus Joppen en Jeffrey Altheer spelen dus niet vandaag. Deze keuze is niet vreemd, want bij FC Den Bosch hebben ze voor vandaag dezelfde keuze gemaakt, hier zitten Kees van Buuren en Jordens Peters op de tribune omdat ze komend seizoen spelen bij Willem II. Helmond Sport vs VVV om 14.30 uur is de aftrap. Zet ‘m op Helmond!!!