Geen eredivisie voor Helmond sport

Helmond, 20-05-2012 – Helmond Sport komt na 6 minuten al op achterstand, dit is na 3 minuten gelijk getrokken door een treffer van stachnik. En kort erna scoort Grabovac de tweede treffer voor HS in de 15de minuut. Misschien is dit wel de belangrijkste helft uit de historie van HS!! HS blijft gevaarlijk maar het lukt niet, zoals dat soms gaat blijft een 3de treffer uit. En dan begint VVV weer druk te zetten, ze gaan er voor. Beide teams willen echt maar tot nu toe staat HS toch nog voor met 2-1. En dan toch nog een treffer voor VVV, een penalty, niet terecht want het was een echte schwalbe. Nog 8 minuten op de klok, 4 doelpunten en 3 gele kaarten voor HS, en 1 gele kaart voor VVV! Kunnen de helmonders nog een doelpunt maken, want dit doelpunt hebben ze nodig om te promoveren!!!!  Hans de Koning wisselt nog een laatste keer 2 minuten voor het einde van de officiële speeltijd. Nog 5 extra minuten om te scoren krijgen beide teams, maar voor hen beide mag het niet baten.

HS strijdend maar zeker ook eervol ten onder in de play-offs, dus geen Eredivisie voor HS.