Nathalie

Foto:

Week 22, dinsdag 29 mei


Week 22, dinsdag 29 mei

 

 

Nathalie(37) werkzaam bij de Zorgboog, is single moeder van dochter Amy(10)


Sport(l)ief

 

Mijn dochter is een echt “meisje-meisje”. Al vroeg was ze bezig met wat je kunt verwachten van een meid. Zo ontdekte ze als 2-jarige dat Sudocrem goed is voor de huid, maar ook voor onze stoffen 3 zits bank. Naarmate ze ouder werd waren de schoenen met een zo hoog mogelijke hak erg aantrekkelijk en uitdagend. Geliefd was de kleur roze en waren de nagellakjes en lippenstiften niet aan te slepen.

 

Op haar 5e had ze haar roeping gevonden……Kapster!!

Goudblonde haartjes lagen verspreid op de trap richting haar slaapkamer. Daar zat ze als een prinses op haar troon voor de spiegel, trots op haar nieuwe creatie. Nadat ik van de schrik was bekomen schakelde ik de buurvrouw in om de haarschade te herstellen. Ook nu is ze een dame(tje). Kleding zoekt ze zelf uit en ik mag niet meer zonder haar aanwezigheid kleding voor haar kopen. Want wat ik koop is te kinderachtig, of zoals zij zegt “Totaal niet mijn smaak!”

 

Youtubefilmpjes over make-up en haardracht verschijnen bijna dagelijks op het scherm. Dus mag ik proefkonijn zijn en ben ik al voor de zoveelste keer mijn make-up aan het zoeken. Sporten ging van dansen naar turnen, tot bíjna streetdance.

Totdat ze op een dag thuis kwam met de mededeling: “Mama, ik ga bij voetbal.”

“Mijn meisje onder voetbal? Wat moet dat gaan worden” dacht ik bij mijzelf.

Nu twee voetbalseizoenen verder, waarbij haar elftal 1 kampioenstitel en een 3e plaats heeft behaald, sta ik als voetbalmoeder vol trots langs de zijlijn.

Want mijn “meisje-meisje” heeft ballen!